New Image 3

Bacheloropleidingen in Nederland

Kiezen kan soms lastig zijn. Daarom kun je op deze pagina informatie per universiteit vinden, zoals het aantal eerstejaars, expertisegebieden en de verdeling tussen kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Hierdoor kun je een keuze maken voor de universiteit die het beste bij je past!

Op de UvA begrijp en verklaar je maatschappelijke spanningen en veranderingen en kom je tot vernieuwende analyses en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van de bachelor sociologie aan de UvA!

Sociologie in Groningen focust zich op het samenspel tussen overheid, organisaties, markten en gemeenschappen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van de bachelor sociologie in Groningen!

Kijk met een kritische blik naar mens en maatschappij en werk zelfstandig aan het oplossen van actuele sociologische vraagstukken. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van de bachelor sociologie aan de VU!

Wil je weten hoe de maatschappij in elkaar steekt en zoeken naar oplossingen om de maatschappelijke problematiek aan te pakken? Ontdek Sociologie in Nijmegen! Klik hier voor een uitgebreide uitleg van de bachelor sociologie in Nijmegen!

Sociologie in Rotterdam is, net als de stad, concreet en praktijkgericht. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van de bachelor sociologie in Rotterdam!

In Tilburg doe je veel onderzoek naar het oplossen van sociale problemen en ga je op basis daarvan beleid vormen. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van de bachelor sociologie in Tilburg!

Ontdek hoe de sociale omgeving het gedrag van mensen kan beïnvloeden. Klik hier voor een uitgebreide uitleg van de bachelor sociologie in Utrecht!

© 2017 by Landelijk Overlegorgaan Sociologie. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon